Sikkerhetstips når du bruker en rullevarmepressemaskin

Å opprettholde sikkerheten mens du bruker en industrimaskin er avgjørende.Når noe går galt, påvirker det hele produksjonen.I mange tilfeller førte tekniske feil til ødeleggende ulykker i mange bransjer.
Derfor må du ta vare på sikkerhetshensynene når du jobber med enrulle varmepressemaskin.

1 rullende

Strømledning
Strøm maskinen kun med OEM-ledningen, som er levert av produsenten.OEM-ledning er laget for å håndtere en så enorm oppgave.Hvis du bruker tredjeparts ledning og kabel, kan den kanskje ikke håndtere belastningen og forårsake brann og elektrisk støt.
Hvis strømledningen eller kabelen er skadet, kontakter du servicesenteret og erstatter den kun med OEM-tilbehør.

Tredjeparts tilbehør
Når du må bruke en ekstra strømledning fra tredjepartsprodusent, må du sørge for at det totale antallet ampere for både den ekstra og originale strømledningen er det samme.

Hvis det er andre enheter koblet til stikkontakten, sørg for at du ikke overskrider ampereverdien til den aktuelle stikkontakten.

Ingen blokkering
Det skal ikke være blokkering eller tildekking av åpningene til rullevarmepressmaskinens chassis overhodet.Ellers vil blokkeringen føre til at maskinen varmes opp for mye og føre til dårlig produksjonsytelse.

Gjør maskinen stabil
Du må plassere maskinen på stabilt underlag for å unngå ytterligere forstyrrelser mens du bruker den.Hvis maskinen vippes til en eller annen vinkel, vil det påvirke utskriftskvaliteten.
Siste ord
Siden en rullevarmepressemaskin må kjøre for å holde produksjonsflyten kontinuerlig, må du sørge for at maskinens tilstand alltid er god.Hele sublimeringsarbeidet kan hemme hvis noe går galt.

Hvis du vedlikeholder maskinen på riktig måte, vil det være svært minimale servicekostnader.Levetiden til maskinen vil også øke, noe som betyr at du ikke trenger å investere en enorm sum penger for tidlig.


Innleggstid: 18. mars 2022