Slik rengjør du skjorter med varmeoverføringsvinyl

Varmeoverføringsvinyldesign krever litt ekstra forsiktighet ved rengjøring.Du kan bli fristet til å legge den nye t-skjorten din i vask med en gang, men vent litt!Lær først hvordan du rengjør skjorter med varmeoverføringsvinyl og vær forsiktig når du vasker.

Vent en dag

Varmeoverføringsvinyl trenger minst 24 timer for å herde ordentlig.Legg den flatt og la den sitte i en dag mens den avkjøles og designet fester seg helt til stoffet.Hvis du kaster skjorten i vaskemaskinen for tidlig, kan det hende at limet ikke fester seg, og logoen din vil flasse og krølle.Vær tålmodig!Når stoffets varmeoverføringsvinyldesign er helt tørt, vil det være lettere å vaske.

Vend den inn og ut

Vend t-skjorten din på vrangen og vask den på den måten for å redusere mengden av slitasje som designet ditt får i vask.Behandle den vinylen med litt ekstra forsiktighet og beskyttelse, og den vil vare mye lenger.I tillegg, hvis du trenger å stryke t-skjorten din, gjør det mens den er vrangen ut.Påfør aldri et varmt strykejern direkte på din varmeoverføringsvinyl – det kan smelte!

Avkjøl

Skru ned varmen på vaskemaskin og tørketrommel.Vask t-skjorten i kaldt vann og tørketrommel på lav temperatur, selv om det tar litt lengre tid.For mye varme vil deformere og skrelle designen din;varmeoverføringsvinyl reagerer åpenbart på høyere temperaturer, så hold den kjølig for å forlenge levetiden.Ikke tørrrens t-skjorten din!De sterke kjemikaliene vil skade designet ditt.

Skum forsiktig

Spar de kraftige såpene for et kraftigere og mer skittent stoff.Bruk et mildt vaskemiddel når du vasker skjorter dekorert med varmeoverføringsvinyl.Unngå blekemiddel for enhver pris, og når du kaster skjorten i tørketrommelen, hopp over tøymyknerarkene.

Etter at du er ferdig med varmeoverføringsvinylplagget ditt, hold det friskt så lenge som mulig ved å følge disse enkle tipsene.Nå som du har lært hvordan du rengjør skjorter med varmeoverføringsvinyl, kan du føle deg trygg på vaskedagen.Designmesterverket ditt vil ikke krølle eller flasse hvis du behandler det med forsiktighet.


Innleggstid: mai-09-2022