Varmeoverføringspapir og sublimasjonsutskrift

Velkommen til den fantastiske verdenen av t-skjorter og personlige klær.Du lurer kanskje på hvilken metode for klesdekorasjon som er bedre: varmeoverføringspapir eller sublimasjonsutskrift?Svaret er at begge er flotte!Metoden du bruker avhenger imidlertid av dine behov og hva du ønsker å gjøre.I tillegg har hver metode sine egne fordeler og ulemper.La oss gå inn i detaljene for å hjelpe deg med å finne det beste produktet for deg og din bedrift.

 overføringsfilm5

Grunnleggende om varmeoverføringspapir

Hva er egentlig termisk overføringspapir?Termisk overføringspapir er et spesialpapir som overfører trykte design til skjorter og andre plagg når de varmes opp.Prosessen innebærer å skrive ut designet på et ark med termisk overføringspapir ved hjelp av en blekkskriver eller laserskriver.Deretter legger du det trykte papiret på t-skjorten og stryker den med en varmepresse (et husholdningsjern vil fungere i noen tilfeller, men en varmepresse fungerer best).Etter pressing river du av papiret og bildet ditt fester seg godt til stoffet.

 

Trinn for utskrift av termisk overføringspapir

Plaggdekorasjon gjennom varmeoverføringspapir er veldig enkelt.Faktisk begynner mange dekoratører med skriveren de allerede har hjemme!!Noen andre viktige merknader om varmeoverføringspapir er at de fleste papirer er egnet for bomulls- og polyesterstoffer, varmeoverføringspapir er designet for mørke eller lyse plagg, og sublimering er designet for hvite eller lyse plagg.

 

Hvordan sublimere

Sublimeringsprosessen er veldig lik termisk overføringspapir.Som med varmeoverføringspapir, innebærer prosessen å trykke designet på et ark med sublimeringspapir og presse det inn i plagget med en varmepresse.

 

Sublimeringsutskriftstrinn

Sublimeringsblekk endres når det varmes opp fra et fast stoff til en gass og blir deretter innebygd i et polyesterstoff. Når det avkjøles, blir det fast og blir en permanent del av stoffet.Dette betyr at overføringsdesignet ditt ikke legger et ekstra lag på toppen, så det er ingen forskjell i følelsen mellom det trykte bildet og resten av stoffet. Dette betyr også at overføringen er veldig slitesterk, og under normale omstendigheter bildet du lager vil vare like lenge som selve produktet.

 


Innleggstid: 30. juni 2022